Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze nacist pc

Dobry den, potreboval bych poradit s mym pc. Chtel jsem preinstalovat pc a pri instalaci mi to hlasilo nejake chyby, a jelikoz jsem tupej tak sem je preskocil. Windows mi potom napsal ze instalace probehla a bude pokracovat po restartovani. Pocitac se restartoval, objevila se mi uvodni stranka jestli chci nacist bios (jako obvykle) jenomze jakoby zamrzla na stisk tlacitka nereaguje, je jakoby zmrazena. Nenacte se mi uz ani to cd s windows. Pritom ventilatory pracuji, usb nabijecka na mobil taky pracuje. Nevi nekdo prosim vas co s tim ? Dekuji za radu. (Omlouvam se za gramatiku pisu z mobilu)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vysvetlil by mi nekdo prosim vas proc po resetovani rtc mi nejde klavesnice , monitor a ani mys? Pre…
tom s. 13.05.2014 14:51
tom s.
Nevysvětlil! 1. U toho, co jste vůbec vyváděl, nikdo odtud asi nebyl! 2. Prohlásil jste, že: "...Mys… poslední
ms 13.05.2014 17:56
ms

Nevysvětlil!
1. U toho, co jste vůbec vyváděl, nikdo odtud asi nebyl!
2. Prohlásil jste, že: "...Myslim ze hardware k reseni tohoto problemu netreba znat...", tj. něco ve smyslu: "Informace nepotřebujete, koukejte třít křišťálovou kouli!"
3. Když se do něčeho leze, pak je nejlépe si stáhnout a přečíst manuál. Asus, jako obvykle, dává přesný postup jak "vypucovat" nejen RTC.
4. Co ráčíte mít za klávesnici též v režimu PT-ZD, ale podle náznaků odhaduji USB klobásnici. Legacy USB Support [Auto] (výchozí hodnota", je ovšem otázka, zda není problém v detekci. Pokud budu ovšem optimista a aspoň něco funguje.

Minimální konfigurace! Pokud se ovšem někdo domnívá, že v desce je DOS, pak by k tomu měl být připuštěn někdo znalejší.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru