Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asi odešla deska...

Vážení,
mám následující problém: jednoho krásného dne jsem pustil počítač (Duron 900Mhz, deska Transcend TS AKT4/A, paměť 128MB a 256MB 133Mhz) a ono nic. Zkusil jsem znovu a nic.
Rozdělal jsem bednu, připojil k síti, zapnul zdroj - zelená diodka na ¨mootherboardu svítí. Stisknul jsem Power On a větráčky (procík, zdroj, chipset) sebou trhly, v počítači luplo a nic. Pak už nereagoval-jen ta diodka na desce pořád svítí. Zkusil jsem podržet zapínací tlačítko (jako bych chtěl počítač natvrdo vypnout) a pok jsem znovu zkusil zapnout - opět se větráčky jen párkrát otočily spíš setrvačností a nic. Zkusil jsem odebrat postupně všechny komponenty až zbyl jen processor a deska. Pořád stejné. Zkusil jsem zdroj v jiném počítači - je ok.
Do počítače jsem koupil před půl rokem disk a bednu se zdrojem (starý zdroj asi vyhořel - podle zápachu). Počítač celý půlrok fungoval bez problémů. Nechce se mi vyhazovat všechny komponenty - byť pradědeček je to super počítač na surfování a práci a já nemám peníze na nový.
Může mi někdo poradit?
Díky moc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny