Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nároky na server

Zdravím,

na serveru běží Windows Server 2008, IIS, PHP a MySQL. Verze přesně z hlavy nevím, ale myslím, že to není důležité. Na tomto serveru běží instalace webové prezentace bez problémů. Je zde tedy v IIS vytvořen web web_prezentace.firma.cz. Rád bych rozjel další web, ale náš administrátor mi řekl, že vytvoření nového Webu zabere příliš systémových prostředků.

Otázka tedy zní, opravdu pouhé vytvoření webu ve Správci Internetové informační služby (v IIS) zabere hodně systémových prostředků? Vše potřebné pro běh další instalace webové prezentace už na serveru je. Navíc je to instalace jen pro mě (testování). Vždy jsem žil a četl, že záleží na projektu (webové aplikaci), návštěvnosti ... Ale že by pouhé vytvoření webu bylo nějak systémově náročné? To jsem zaslechl poprvé. Nemáte vyzkoušeno, kolik systémový prostředků zabere pouhé vytvoření webu? Nebo je to jen výmluva?

Taženo do krajnosti, kdybych do nového webu umístil index.html s obsahem ahoj, tak to přece nemůže udělat nějakou velkou zátěž. Obzvláště, když ty stránky navštíví jeden uživatel za týden.

Děkuji za odpověď.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny