Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítačová sestava

Znavu se ptám, vzal sis dneska prášky?

kasli na to Intel vedie vo vsetkom !! AMD mozte snim ist do rici
Šak jsem psal, že kromě jednoho šulína. Očividně má stejný problém jako ty, akorát na druhou stranu. Nutně potřebuje hejtovat AMD a zamiloval se do svého Intelu.
Stejně jako ty máš potřebu hejtovat Intel a zamiloval ses do svého AMD. Přitom o počítačích oba víte velké kulové.

Kdy konečně pochopíš, že počítače nejsou jenom na hraní? To pouze tvůj směšný dětinský názor, ovšem někteří lidé na počítači potřebují také pracovat. A na to některá FX být vhodná nemusí. Intel má obecně většinou lepší výkon na jedno jádro. To v praxi znamená, že pokud spustíš náročnou aplikaci, která využívá pouze jedno jádro, Intel na tom bude líp než srovnatelné AMD. Snažil jsem se to vysvětlit jak pro blbce, ale bojím se, že někdo, kdo je omezený po doporučenou konfiguraci GTA to stejně nepochopí.
Výkon právě není stejný, ale je jinak rozložený a nejvýkonnější Intely jsou prostě lepší... Ovšem taky dražší.
A frekvence a spotřeba... To jsou docela podstatné věci. Třeba kvůli zdroji nebo chlazení. Ovšem opět neočekávám, že by to někdo jako ty měl šanci pochopit, protože to není parametr, který hodnotí hry a počítač přece není na nic jiného, než na hraní!
A hokej tu dáváš posledních pár týdnů akorát ty, ikdyž teď tomu nasadil korunu ten tvor, který doufám je jen troll, protože tak blbej snad bejt nikdo nemůže.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny