Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový PC na hry a výměna zdroje (hluk)

Čau, jelikož můj pc nějak hlučí rozhodl jsem se pro poslední krok a to výměnu zdroje.
Vybral jsem zdroj Seasonic SS-500ET-T3 http://www.alza.cz/seasonic-ss-500et-t3-d457190.ht m#recenze. Pokud tato změna nepomůže rozhodl jsem se pc prodat a koupit nový. Chci od Vás radu jestli mi nový zdroj bude pasovat a poté druhou radu k výběru nového pc (přesněji jestli je lepší než stávající)

Aktuálně mám PC sestavu - HPE500cs.
Grafická karta - GeForce GTX 460 (2gb)
Základní deska: Intel H67
Ram: 6GB DDR3
Procesor: Intel Core i5-2500 CPU 3.30GHz
Recenze o tomto počítači je taky zde http://www.gamesite.sk/hw/recenzie/6026-pocitac-hp -pavilion-elite-hpe-500cs-recenzia


Foto aktuálního zdroje je zde - http://i.imgur.com/TT5GDJF.jpg
Jeho rozměry jsou Délka: 14cm, Výška 14,5cm


Teď by mě zajímalo, chci si koupit tuto sestavu HP Pavilion 500-202ec, černá. Je lepší jak stávající pc ? Je v ní radeonka, v radeonkách se moc nevyznám, vždy jsem měl jen nvidie. Ani nejsem moc šťastný že tam je ale co se dá dělat, dle videí na youtube jsem viděl že skor ovše rozjede, jde jen o to jestli je lepší než ta aktuální nvidia co mám teď ve starém pc. Poté by mě zajímal jestli procesor v novém pc je lepší než v tom starém.

Pokud by jste mi poradili lepší pc na hry než ten co jsem vybral budu rád, upřednostnuji ovšem GK - Nvidie, Ram 6GM DDR3, a nejlépe procesor i7, cenová relace do 15 000.

Dekuji moc za vás cas a rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny