Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ticha Grafika

Ja jsem to Accelero co mam ted na AMD 5830 tusim S1 koupil bez ventilatoru a dal na nej 3 pinovej(bez regualce otacek) Scythe 800RPM 7dBa 50 CFM a rikam ti, ze to uchladi uplne v pohode na grafice pri hrani rekneme 4-5 hodin v kuse nemam vic jak 70 stupnu, ja mam PC bez jene bocnice a v predu otevrene vsechny pozice pro DVD ROMky atp a rovnou ti rikam, ze mit fakt nejde pres tech 7dBa protoze ani nemuze, celej Case je potom zavrenej ve stolu a v zadu je hned radiator ustreniho topeni co mame doma :DDD a v pohode to frci uz roky, je t takovy sumitko.

Ja jsem dokonce vystrihnul vetrak ze zdreoje a dal tam 120mm 800RPM Scythe na CPU mam rovnez jiny chlazeni, disk mam poveseny na gumickach :DDD,a by nehucel a cela sestava mi nejde púres 15dBa, kdyz ten stul zavru, tak to proste neni slyset vubec nic.

Libi se mi karta co navrhuje M-Pol a stim accelerem za 16 kil do toho pujdu, az dorazi ty vetraky vyhodim a nahradim je necim jinym opet :DDD i kdyz ty tri z toh accelera maji maximlan 0,4 sone coz je prej nekde kolem 14dBa pri vyssich taktech, takze uvidime.

Ja proste ten hluk zt oho kompjutru nesnesu a neverim, ze pomerne drahym vodnim chlazenim bych se dostal na lepsi hodnoty hluku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny