Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s volným místem na HD

Mám 6G harddisk 192 Ram,nově nainstalovaný XP,zůstalo na disku 300MB,ovšem při insalaci malých prográmků velikosti do 10B mi systém ukazuje,že jsem zabra 60MB a více.Kde by mohl být problém a je vůbec možný použít pro tento comp XP?

Předmět Autor Datum
Pro tento komp se XP použít s trochou sebezapření dají. Ideální je trochu instalační CD upravit prog…
nononot 21.01.2007 19:05
nononot
Daj tam vacsi disk. Nie, ten PC nie je vhodny na XP. Da sa, ale treba trochu porozmyslat napr. nasta…
MM.. 21.01.2007 19:05
MM..
Počítač co má 192mega ram je neschopný normální práce s Windows XP s SP2 pokud běží cokoliv dalšího… poslední
MM_tank 22.01.2007 01:38
MM_tank

Pro tento komp se XP použít s trochou sebezapření dají. Ideální je trochu instalační CD upravit programem nLite. Jestli jsou na disku zatím jen Windows, mělo by zůstat mnohem víc místa, než je 300 MB. Nepíšeš nic o procesoru.
Jestli nechceš mít XP za každou cenu, dej si na počítač skromnější OS .

Daj tam vacsi disk. Nie, ten PC nie je vhodny na XP. Da sa, ale treba trochu porozmyslat napr. nastavit napevno swap (virtualnu pamat), povypinat resp. napr cez nLite povyhadzovat nepotrebne veci nech nezabera tolko miesta samotny Win.
WinXP maju 1-2GB takze neviem co tam vsetko mas ze mas tak malo miesta.

P.S. zakazat body obnovenia. Pri instalacii SP nezaskrtavat aby si odkladal povodne subory (a ak sa to zaskrtnut neda tak ich vymazat k tomu treba trochu znalosti ze co je kde a co sa da vymazat. Vymazat obsah temp adresarov (vo Windows aj v dokumenty a nastavenia).

Počítač co má 192mega ram je neschopný normální práce s Windows XP s SP2 pokud běží cokoliv dalšího /například antivir, icq,skype/. Na takový počíač patří windows 2000 nebo sehnat starší paměť /256megabajtů, na 95procent typ SDRAM, celkem 16čipú na paměti á 8čipů na každé straně paměti, cena použitá cca 500-700/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru