Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nastaveni grafarny - v aplikaci rundll32 exe došlo k chybě

Mám athlon 2000,1 gbram,win xp serv.pack 2,ge force6600le-256,a tv kartu win fasttv2000xp!Jde o to ,že mám pc propojeno do patra,a někdy se chci podívat na co se děti dolu koukají,nebo co paří,jenže po přestavbě domu mě jdou vidět hry i se zvukem,ale tv,a pustěný film mě nejde vidět obraz jde slyšet jen zvuk!problem je v klonování tv s pc !Já jsem někde po odpojení přišel o nastavení v grafické kartě KLONOVÁNÍ,a nemužu propojit obraz nahoru do tv do patra,jak jsem řekl slyšim jen zvuk,ale u her problem neni jen u tv a filmu pustěnych dole na pc,ktere nahoře nejdou vidět!Potřeboval bych napsat jak přesně naklonuji a pak spustim klonování na teto grafice?

upraveny titulok. (MM..)

Předmět Autor Datum
je problem když chci vlezt do nastaveni grafarnytak mě to napiše chybu, v aplikaci rundll32 exe došl…
hladis.petr 22.01.2007 12:55
hladis.petr
A odkedy to pise? Co si s tym robil, nieco si instaloval, menil nejaky hardware? Prescanoval by som…
MM.. 22.01.2007 13:20
MM..
Dík,skusím co pujde,toto mě píše dlouho,a přeinstalovaní mě nepomohl,a cele win. nechcu dělat mám na…
hladis.petr 22.01.2007 15:20
hladis.petr
Tak skus aspon najnovsie ovladace na dosku zo stranok vyrobcu dosky, a pre grafiku zo stranok vyrobc… poslední
MM.. 22.01.2007 15:38
MM..

A odkedy to pise? Co si s tym robil, nieco si instaloval, menil nejaky hardware?
Prescanoval by som to na viry (napr. NOD32 www.eset.sk), preinstaloval ovladace k doske najnovsie (stranky vyrobcu dosky), ovladace ku grafike tiez najnovsie (stranky vyrobcu grafiky), ak nic nepomoze tak to cele preinstalovat od zakladu (format, instal. Win atd)

... Ak mas pod Win ulozene nejake body obnovenia z casu ked to este fungovalo, tak skusit bod obnovenia.

Tak skus aspon najnovsie ovladace na dosku zo stranok vyrobcu dosky, a pre grafiku zo stranok vyrobcu grafiky, ak to pise takyto problem je tam nejaky SW problem vo Win (ovladace alebo nejako posahane Win).

Vseobecne ako som uz pisal v inom threade, na sekundarnom monitore (co mas asi teraz nastavene TV) nevidno overlay, tak si v prehravaci (akym programom prehravas film?) vlez do nastaveni toho programu a nastav v nom pouzivanie overlay na disabled.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru