Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nafouklá baterka

Pred pul rokem urcite ne, JiaYu jsem kupoval pred dvema lety a uz neco pres pul roku po koupi jsem si tu sypal popel na hlavu, protoze to byla pekna blbost. Nicmene na mou omluvu, tenkrat cina teprve zacinala a zdaleka jsem nemel k dispozici tolik informaci jako maji lide dneska a presto to stale kupuji a pak se divi vlastni hlouposti stejne jako ja pred tim rokem a neco.

To jest ale pouze k JiaYu, ktere je nicmene kvalitou stale o nekolik trid pred (nemohu to rict jinak) srackama typu GoClever.

Co se tyka Huawei, tak ten jsem si koupil posleze a opet jsem se spalil a nadaval si, ze jsem si ho koupil, nicmene presto, ze od te doby i zde na foru radim kazdemu Huawei nekupovat, je fakt, ze proti JiaYu byl o nekolik trid lepsi, vicemene standardni kvalita dneska bezne srovnatelna s produkci mimo cinu. Me hlavne zklamalo ocekavani, ktere bylo diky recenzim na ten telefon vysoke, jenze Huawei si plati mnohem lepsi marketing nez jaky ve skutecnosti je a spousta nesoudnych fanousku na webu tomu dava hrebicek na hlavicku, nakonec vyskytuji se i zde na poradne.

Dneska mam Samsunga a konecne jsem spokojenej, je proste fakt, ze necinska produkce (to jest navrh, vyroba je v cine snad vseho) je kvalitnejsi. Na druhou stranu takove Xiaomi, ale nakonec i ten Huawei se dotahuji a snazi se vybudovat vlastni znacky, k cemuz patri i vyssi kvalita, ktera dnes treba uz predci produkci firmy Sony, takze zase na druhou stranu pozor na nejake vysmivani se cinanum, oni kdyz chteji, tak taky umi.

Kazdopadne teda obecne doporuceni: Kupujte vyrobky velkych producentu a znamych znacek, tam mate jakous takous zaruku, ze to bude fungovat, coz u noname vyrobku typu GoClever nebo JiaYu proste nemate.

Ja zase jeste nikdy takto nafouklou baterku nevidel, nahodna vada se nevyhne zadne znacce vcetne Samsungu, Applu nebo Microsoftu, ale to co je tady na obrazku je proste zmetek a vubec dovoz tohohle smejdu je hazardovanim se zdravim lidi, protoze bouchnout to muze kdykoli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny