Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Režim spánku velký problém

Co vsetko tam mas nainstalene a jak? Ak tam mas aj W8, tak sa najprv spusta ten (viz bod.2 vyssie) a on sa rozhodne ci sa ta bude nieco pytat alebo ne, na zaklade toho co ma kdesi ulozene na disku, ja neviem co si W8 kde uklada na disk.
Ak mas W8 v UEFI mode a k tomu W7-64bit tiez v uefi mode, tak neviem zhlavy jak sa sprava potom bootmanager W8, zavisi to od neho co bude robit ptz on bude spusteny ako prvy pdla boot order, mal by sa pytat ze co chces spustit. Nepouziva sa nic z RAM, ptz v RAM po vypadku napajania neni nic pouzitelne pre OS. (pre hackerov su nejake zbytky dat po par sekundovom vypadku este pouzitelne, ale to je z hladiska OS uplne irelevantne :)

Ked chces mat istotu co sa spusti tak si mackaj klavesu pre bootmenu a vyber si tam z coho chces bootovat, mohlo by tam byt aj polozka UEFI-zariadenie (alebo windows manager), aj "zariadenie" bez slova UEFI (to spusti MBR v legacy mode). Ak ale je Windows manager na prvom mieste boot order v BIOSe, tak je mozne ze nepojde ani klavesa pre bootmenu BIOSu, neviem teraz zhlavy a nechce sa mi teraz instalovat Win aby som tam mal ten zaznam)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny