Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem android app: Boolean, prosím o beta-test

Prosím o beta-test mé androidí aplikace. Protože není umístěna na Google Play, je potřeba povolit instalování z neznámých zdrojů (bod. 3). (obvykle: Menu - Nastavení - Zabezpečení - Neznámé zdroje)

Odkaz ke stažení: beta verze android aplikace Boolean

Jedná se o aplikaci v beta-verzi, je funkční a stabilní; ještě budou udělány dílčí úpravy zejména co se týká UI.
Rád bych dostal náhledy z aplikace na reálných zařízeních s Androidem - mobil nebo tablet.

Stručný popis aplikace:
Aplikace pro práci se základními logickými funkcemi. Obsahuje: log. proměnná jako spínač, pravd. tabulka, hradlo (log. člen), obvod. Dále funkce dvou log. proměnných OR, AND, XOR, NOR, NAND, XNOR, pravd. tab., hradla, hradla + LED.

V hlavičce aplikace se dá tlačítkem "settings" (je-li přítomno) ovlivnit nastavení (liší se podle kontextu aplikace): posuvník (slider) slouží k nastavení velikosti grafických objektů (spínač, hradlo, obvod...), zatržítko H, L přepíná zobrazení log. hodnot (0, 1 -> L, H). Ostatní je snad intuitivní :-)

Malé posuvníky označené A (příp. B) nastavují log. hodnotu log. 0 a log. 1, ta se okamžitě promítne do pravd. tabulky či obvodu. Vyzkoušejte... :-)

Pro návrat do menu aplikace slouží tlačítko Home v hlavičce aplikace; stisk tlačítka "Back" aplikaci ukončí.

Co se týká oprávnění: je tam pouze "přístup k síti", tím se myslí internet, ovšem aplikace je offline a nikam se nepřipojuje; je to dáno tím, že je napsána v HTML + CSS + Javascript (+ převod do apk).

Prosím zájemce o test o název zařízení (telefon/tablet) a náhledy z aplikace, v aplikaci samé by se měl v hlavičce objevit název modelu a verze androidu.

Děkuji všem!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny