Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejdou mi některé windows aktualizace

Jediná věc, co zpomaluje Windows (kromě virů, spywaru či adwaru), jsou programy automaticky spouštěné po startu systému, toolbary, doplňky a podobná svinstva. Ty si ošéfuješ pomocí msconfig (součást Windows). Toolbary a doplňky v prohlížečích si ohlídáš přes správu doplňků u příslušného prohlížeče.
Stahovat můžeš kolik chceš, to Ti systém nezpomalí. Dokonce můžeš i instalovat jako o závod a zpomalení se nebude konat - ovšem při té instalaci:
1. musíš vědět, co přesně instaluješ, tedy nenechat instalaci na doporučené konfiguraci, ale zvolit uživatelskou konfiguraci a případný balast přibalený k programu vůbec nepovolit instalovat. POkud přece něco projde, zlikviduješ to odinstalací.
2. musíš si ohlídat, zda součástí programu nejsou různé autoupdatovače a zrychlovače, které se nacpou do automatického spouštění po startu systému. Ty zlikviduješ buď v nastavení příslušného programu nebo je odstraníš pomocí toho msconfig.
A ještě bych dodal
3. nesmíš instalovat cracky, protože je k nim v 99,99% přibalen nějaký spyware, trojan či podobné svinstvo.
4. pokud systém funguje, nedrbat do ovladačů (tj. neshánět neustále nejnovější verze ovladačů). Ovladače nehnijí ani časem neztrácí na výkonu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny