Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní PC sestava do 45 000 včetně monitoru

Ahoj, nedávno jsem tu řešil, jaký koupit monitor skrz to, že mi nestihli vyreklamovat můj monitor a vraceli mi peníze. Teď zbývá 5 dní do konce reklamace notebooku a podle Lenovo callcentra je 99% pravděpodobnost, že se to nestihne (v servise notebooku prorazili display a snažili se po mě vyloudit peníze na opravu. Na Lenovo lince jsem jim rovnou řekl, že jsem to 5 minut před odevzdáním na poště celý nafotil a ať to ani nezkouší, načež započal zdlouhavý proces a notebook stále smrdí v Německu v servise).
Teď už ale k věci.
Monitor nechám na vás, jestli vyjde s cenou lépe nějaký za 5 000, radši tak než ubírat na počítači kvůli IPS monitoru. Samozřejmě, záleží na tom, jak je to nejlepší.
OS kupovat nebudu, protože sedmičky už jsou vousatý a osmičky jsem chvíli měl a už je nikdy nechci ani vidět. Až vyjde Windows 9, milerád si je koupím, do té doby napirátím Win7 (prosím, nemudrovat ohledně toho).
Dál bych byl rád, kdyby to bylo postaveno na Intel procesoru a GeForce grafice, AMD procesor nepadá v úvahu a ATI grafiku jen, kdyby vycházela opravdu o moc lépe jak GeForce.
Klidně něco, co půjde taktovat, abych nemusel za rok upgradovat.

1. FINANČNÍ LIMIT - 45 000

2. PŘEVÁŽNÉ VYUŽITÍ SESTAVY - Hry a internet

3. OPERAČNÍ SYSTÉM - Vlastní

4. SESTAVÍTE SI PC SAMI? - Ne

5. MONITOR - Jak jsem říkal, dodat se sestavou. Rozlišení tak, aby sedělo ke grafice. Radši Full HD než 2560x1440 s tím, aby se na tom sekaly hry (pokud bych bral 2560x1440, už z principu bych to na 1080p nikdy nesnížil.

6. CO VŠE POTŘEBUJI? Komplet počítač a monitor, nic víc.

Rád bych nějaký návrh od M-Pola, ale určitě zvážím i ostatní.
Díky moc :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny