Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Při načítání windows se pc restartuje

Dobrý den.
Zakoupil jsem si nový počítač z czc.cz

Vše je správně zapojeno. Spustím pc, zobrazí se "zotavení systému windows z chyb". Na výběr mám nouzový režim, nouzový režim se síti, nouzový režim s příkazovým řádkem, poslední známá konfigurace (pokročilé) a spustit systém běžným způsobem. Ať si vyberu co chci tak při spouštění systému Windows se asi po 1-2 sekundách sám pc automaticky restartuje. Když jsem dál nouzový režim tak se načítali soubory ze systému a ke konci to taky hodilo restart počítače. Zkoušel jsem vložit instalační cd windows pro opravu, napíše se mi že opraveno a stejně nic. Zkoušel jsem jít do biosu a zakázat automatické restartování. Sekundu po zobrazení spouštění systému windows se mi zobrazila modrá smrt. Viz příloha. Zkoušel jsem odpojit baterku biosu, odpojit všechny kabely a nechat jen pro monitor, napájení, klávesnici a myš. Stejně to nepomohlo. 2 Harddisky i jiný hdd jsem zkoušel a také nešly spustit. Na jiném pc ovšem fungují tak jak mají, tak že v nich závada nebude. Zapnul jsem tedy jiný hdd do jiného počítače, pripojil svůj Hdd a zkontroloval avastem. Byli tam 4 viry, žádný v systému. I tak můj pc stále nešel a dělal to samé.

Obsah pc je tento: Asus Z97-P Intel Z97, Intel core I5-4590, Msi R9 280x gaming 3g, Crucial Ballistix Tactical 8gb (2x4gb) ddr3 1600 a EVGA SuperNOVA 850G2 850w.

Harddisk, mechaniku a OS jsem nekupoval, mám vlastní. Harddisk mám tento: Western Digital WD10EADX-22TDHB0. Zkoušel jsem i tento: Western digital WD20EARX-00PASB0. OS mám Windows 7 Home premium 64bit na obou testovaných HDD.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny