Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Int. zvukovka ALC888 na MB GA-P965-DQ6 (nejde v záznamu zvuku měnit posuvníky hlasitosti)

Zdravím
Chtěl bych se zeptat zda se někdo nesetkal s tímto problémem. Mám PC s Core 2 Duo 6400 s MB GA-P965-DQ6 s MB i PC jsem maximalně spokojený,V době Skype jsem se rozhodl koupit mikrofon a zde vznikl problém na kartě záznamu zvuku nemohu regulovat hlasitost mikrofonu ani vnějšího zdroje a nemohu aktivovat položku upřesnit. Nevíte proč? Tyto funkce dnes mají i zvukovky za 300kč ale tato nemá!v vlastnostech obecné jde aktivovat vše i UPRESNIT ale tam je mi to pro zpětnou vazbu k ničemu. Nevíte zda to je normální vlasstnost kodeku ALC888, nebo se s tím dá něco dělat! Ovladače jsem zkoušel přeinstalovat 3 způsoby ale nepomohly, ani aktuální!Na netu se o podobném problému nemohu nikde dočíst
Předem dík za info (juran.marek@seznam.cz)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mi to funguje takhle:Otevřít zvuky a zvuková zařízení-vlastnosti-zvuk-přehrávaní zvuku-hlasitost-mož… poslední
kozlik 24.09.2007 20:14
kozlik

Mi to funguje takhle:Otevřít zvuky a zvuková zařízení-vlastnosti-zvuk-přehrávaní zvuku-hlasitost-možnosti-vlastnosti:vybrat a zatrhnout"Rear Ping In"OK.V ovladači hlasitosti jde ovládat mikrofon pomoci jezdce"Rear Pink In".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru