Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vzdálené připojení více uživatelů na Ubuntu

Pozeram, ze podobny osud. Ja som sa k prvemu serveru dostal, ked som zacinal s ISP a videl som tych zufalcov, co to skusali na Keriu. Prisiel manik, spravil mi server a ten bezi dodnes!
Samozrejme, ze som kukal na to ako blazen, ze som sedivel pri zavislostiach pri instalacii niecoho noveho (bol to Slackware), ale zostal som pri linuxe a odvtedy sa uz servre len mnozili. K win serverom som sa dostal az ovela ovela neskor.
A k tomu linuxu...bol som pred par rokmi na pohovore, ked som sa chcel stahovat do BA a na pohovore ma zacal chlapik skusat zo sietariny, bezpecnosti a pod. Zacal som vyborne, videl som mu do papiera, vsade som mal excelent, potom sme sa dostali k pre mna hardcore otazkam z linuxu (prenho evidentne zaklad), nieco podobne ako si uviedol ty a ja som bol uplne mimo. Po asi 4 otazke, ked som nevedel ani zatat sa ma spytal ako mozem mat take dobre vedomosti zo sietariny, iptables a pod, ked neviem podla neho zakladne veci som mu vystvetlil, ze viem to s cim kazdy den pracujem, to co nepotrebujem vediet ma nezaujima proste.
A je to tak dodnes, napriklad furt neviem ake druhy printer jazykov pozname, v com sa lisia, ako komunikuju (aj taku otazku som dostal) a pod. A naco?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny