Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Sprava PC na dialku

no tak este raz. teraz sa to budem snazit napisat maximalne zrozumitelne.

mam ntb HP compaq nx6110 s WinXP HOME, na nom naistalovany kompletny balik RealVNC (viewer aj server), pricom mam spusteny Viewer. toto by mal byt spravcovsky (riadiaci) PC.

je druhy PC to je IBM desktop s WinXP PROF, na nom taktiez nainstalovany kompletny balik RealVNC, pricom na nom bezi Server. tento PC by mal byt ten sledovany a ovladany.

a teraz to pride :-) :
prislusne sluzby su spustene na oboch pc, pridem k spravcovskemu ntb, vpravo dole pri hodinkach pravy klik na ikonku Viewera > New connection. vyskoci okienko, zadam IP adresu sledovaneho uzivatelskeho PC. po chvilke mi vypise onu chybovu hlasku Failed to connect to server (pritom ta serverova sluzba na sledovanom PC bezi!).

pribehnem k sledovanemu PC. vpravo dole pri hodinkach klik na ikonku Servera > Add new client. vyskoci podobne okienko ako pred chvilou. Zadam IP adresu spravcovskeho ntb > OK. zdanlivo sa nic na sledovanom PC nedeje, ked pridem k ntb, uz mam otvorene okienko s prislusnou vzdialenou plochou vzdialeneho sledovaneho PC a viem ho riadne ovladat. ked toto okno s vzdialenou plochou zavriem a pokusim sa pripojit z ntb, znova New connection a zadam IP adresu ovladaneho PC, znova sa mi nepripoji a hlasi tu chybu.

Na serverovom klientovi som sa pozeral a v nastaveniach som nasiel pridavanie IP adries, tam som pridal IP adresu spravcovskeho PC, ale rovnako to bez pridania New client nejde spustit zo spravcovskeho PC.

co s tym? :.( dakujem za snahu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny