Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook do skoly

Ahoj, potreboval bych poradit jaky notebook si mam koupit do skoly. Budu na nem pracovat prevazne v AutoCadu a podobnych grafickych programech. Jsem na private, takze bych si na nem obcas chtel zahrat nejakou tu hru, jako je FIFA, NHL atd. a obcas kouknout na nejakej ten film. Cena by mela byt tak 22 000 Kč, max 25 000 Kč. Predem dekuji za vsechny rady a odpovedi.

Změna kategorie Multimedia -> Hardware (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Co rikate tady na ten: http://pocitacdodomu.cz/d102155-asus-f3t-turion-x2- tl52-1024mb-120gb-dvd-rw-…
nick 27.01.2007 14:36
nick
Jeste, mate s nim nekdo nejake zkusenosti? Nebo s jinym Asusem? Jako treba vydrz baterie? Slysel sel…
nick 27.01.2007 14:49
nick
ja mam osobne velmi dobre skusenosti s HP compaq nx6110 (mam ho v praci, denne na nom pracujem) a s…
2laak 27.01.2007 15:04
2laak
Tohle jsi schopny udelat na libovolnem notebooku. Ja zase misto predinstalovaneho systemu od vyrobce…
Jan Fiala 27.01.2007 15:54
Jan Fiala
Opet mas pravdu ;-). Ja jen myslim na studaky, kteri potrebuji notes k praci (mnohdy nekompatibilni… poslední
mif 27.01.2007 16:00
mif

ja mam osobne velmi dobre skusenosti s HP compaq nx6110 (mam ho v praci, denne na nom pracujem) a s HP compaq nx 6310, ten ma zas znama. prave preto su bezproblemove, lebo maju zachranne DVD alebo particiu na HDD, pomocou ktorych obnovis a spojazdnis system skutocne behom par desiatok minut a mozes hned pracovat. + mas istotu, ze nezabudnes daco instalovat, funguje ti vsetko spravne, drivre vies online aktualizovat.

asus-a ma spoluziacka, tiez na internate na vyske, zatial spokojnost :-) cas ukaze...

Tohle jsi schopny udelat na libovolnem notebooku.
Ja zase misto predinstalovaneho systemu od vyrobce, doplneneho o milion zbytecnych utilit a trial verzi preferuji vlastni instalaci. Navic ty zachranne instalace od vyrobce preplacnou cely disk, coz je opet na skodu u rozdeleneho disku, kde jsou na druhem odilu data.

Na disku mam vytvoreny oddil, kam po instalaci a veskerem nastaveni nahraju image systemoveho disku. Dokonce je mozne si zvolit (Acronis) i obnoveni pri startu pocitace na klavesu. Takze obnoveni je pak otazkou chvilicky a kdykoliv jsem schopny si obraz (na rozdil toho od vyrobce) aktualizovat. Prece jen je lepsi se vratit zpet o mesic a mit nastaveny pocitac nez se vratit o rok a mit pocitac ve stavu, v jakem jsem si jej prinesl z obchodu a 2 dny travit nastavovanim a instalaci programu.

Opet mas pravdu ;-). Ja jen myslim na studaky, kteri potrebuji notes k praci (mnohdy nekompatibilni s cimkoliv v IT) a nechteji vedet nic o Acronisech, Ghostech, instalacich, utilitach,... Temto nasim budoucim "vydelavacum duchodu" staci zalohovat sva data. A nikde neni napsane, ze si Ghosta vytvorit nemuzou (vzdyt palidlo notes ma a zalohovadlo na nej vidi).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru