Předmět Autor Datum
V Outlooku opravdu poštovní schránka není. :-D Nejjednodušší to bude asi přes webové rozhraní, pokud…
karel 27.01.2007 23:13
karel
ak ste outlookom nikdy nerobila, cili nebol nastaveny, budete musiet svoj emailovy ucet nastavit. av… poslední
2laak 27.01.2007 23:15
2laak

V Outlooku opravdu poštovní schránka není. :-D
Nejjednodušší to bude asi přes webové rozhraní, pokud dokážete zabezpečit, aby nikdo nezneužil zadávané údaje. Další možnost je třeba portable verze poštovního klienta na flash disku.
Taky si můžeta na cizím MS Outlooku vytvořit svůj účet. Údaje tam zadáte stejné, jako na domácím PC. Diskrétnost nezaručena.

ak ste outlookom nikdy nerobila, cili nebol nastaveny, budete musiet svoj emailovy ucet nastavit. avsak nie z kazdeho free emailoveho serveru mate moznost odoberat emaily. na to, aby ste tak mohli spravit musite mat aktivovanu (ci uz za peniaze alebo zadarmo) POP3 a SMTP sluzbu.

pre zaciatok, kde to mate zalozeny email? v nastaveniach 100% najdete potrebne udaje na nastavenie vasho uctu, teda ak mate tuto moznost. napr na gmail.com najdete aj podrobny obrazkovy navod, ako nastavit vasho emailoveho klienta :-)

edit: hups, trochu som sa sekol a zle som pochopil dotaz :-[ vyssie bola uvedena moznost prenosneho klienta, na tento ucel posluzi aj Portable Thunderbird: http://portableapps.com/apps/internet/thunderbird_p ortable, nakopirujete na USB, nastavite a pouzivate :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru