Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaký debian na server byste doporučili?

Ono nestaci len specifikovat ake webove aplikacie tam pobezia, ale dolezity je aj obsah, ci pocet pristupov a pod.
Specifikace neznamená jen vyjmenování prvků, např. "ake webove aplikacie tam pobezia" (http://cs.wikipedia.org/wiki/Specifikace). Právě proto jsem explicitně použil výraz:
měl přesněji specifikovat ony webové aplikace, které mají být na serveru provozovány.
Tady nemá ale smysl slovíčkařit. Moje zprvu pasivní účast v tomto vláknu založená na snaze se dozvědět něco přínosného o Debianu postupně vyústila v pokus demonstrovat na vystoupeních některých účastníků threadu, že v reálných podmínkách nevirtuálního světa existujícího mimo internetové diskuse by byli vyloučeni ze slušné společnosti a přimět jmenované, aby se přinejmenším zamysleli nad svým chováním z hlediska přihlédnutí k zájmům dalších návštěvníků Poradny.

Tento pokus byl předem odsouzen k zániku ať již z nedostatku sebereflexe některých takto postižených, či spíše ve snaze osob tento server provozujících zachovat stávající model organizačně neodůvodněné nadřazenosti adminů, moderátorů a rádců.

Z uvedených důvodů bych proto tuto diskusi rád ukončil, protože evidentně nesměřuje ke shora uvedenému zásadnímu problému vyřešení vzájemných vztahů účastníků této Poradny.

Sebekriticky uznávám, že jsem k řešení zmíněného problému měl asi založit nové vlákno v příslušné kategorii, ale na základě výsledků diskuse v tomto threadu lze konstatovat, že i toto by bylo zcela zbytečné.

K problémům etiky a etikety na Poradně se dále již vyjadřovat nebudu. Nechť se tedy případná diskuse tímto vláknem založená dále zabývá původním tématem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny