Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaký debian na server byste doporučili?

To je přesně ono! Přeji hodně úspěchů v nebeských výšinách, vaše veličenstva. Je úžasné si vytyčit jako cíl božskou nedotknutelnost, nadřazenost, aroganci a patent na rozum. Trocha pokory a uznání jiného názoru je vám zcela cizí.
Ja nikoho do prdele neposielam, ja odporucam vyskusat si pocit z opacnej strany sam, idealne zalozenim vlastnej poradne, kde dojdu jedinci z celeho spektra ludskych povah a uzit si to. Ako spravne riadit firmu, stat, ci hrat hokej, ci futbal vie snad asi kazdy na tejto planete, ale presevdcit sa o tom moze jedine tak, ze si to vyskusa na vlastnej kozi.
A potom po rokoch sa mozeme porozpravat o tom ako to ide u vas, ako u nas, ci su tam ini ludia a ci si cenia pristup. Rad si vymenim skusenosti.
Jen jsme se snažili ukázat, kde by se měla Poradna zlepšit. Ne, tak ne.
Nevsimol som si nejake rady, ze tu mame roznych ludi, ze ms zbytocne provokuje som uznal. Zaroven som sa nestotoznil s vasim nazorom, ze napriklad tw odpoved bola nespravna, ci arogantna a vyjadril som nazor, ze otazka nebola stastne polozena. To je cele. Je tak tazke akceptovat ony nazor ako ten svoj "spravny"?
Živí vás návštěvnost.
Blbost, ty dobre vies, ze kazdy z nas ma svoj biznis a poradna je len ako konicek, nezivi nas to a ani nikdy nebude, to by sme museli prejst na plateny model. Pokryje to prevadzkove naklady a vygeberuje to zisk, ktory staci na zaplatenie VZ raz za rok s plnou penziou. Ked raz bude poradna zarabat rad sa stanem jej profesionalnym zamestnancom ako prvy.
Správný manager se snaží získat každého zákazníka a jedince.
To je blbost. Podnikas uz dlho a vies, ze 100% spokojnost neexistuje. To, ze mi vynadal, ci odisiel zakaznik ma trapilo mozno prve 2-3 roky, potom som pochopil, ze kazdemu proste nevyhoviem ani keby som sa rozkrajal. Nehovoriac o tom ako zakaznici radi zabudaju na dobre veci (napriklad servis zdarma o 22:00 v nedelu vecer) a odmenia sa odchodom ku konkurencii vdaka eurovemu rozdielu v cene, ci nezaplatenim faktury.


Este raz, nikoho do prdele neposielam, ale netajim sa, ze nie o kazdeho uzivatela tu mame zaujem. Par som im uz dokonca odmietol zrusit ban, aj ked zo zaciatku som s stym mal trosku problem. Dnes viem, ze som konal spravne. Ms dostane vydrzkovane, aby sa miernil, ale komu sa tu nepaci nie sme jedini, moze to skusit inde ak je tam lepsie, idealne na vlastnom piesocku, kde je samozrejme najlepsie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny