Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT: Serial Prison Break na TV JOJ od DNES(28.1.07) o 20:00

http://www.memorabletv.com/tvpreview/images/PRISONB REAKTITLE.jpg

Od dnesneho dna zacina na TV JOJ vysielanie americkeho serialu z produkcie FOX. V amerike uz bezi 2.seria, planovana je aj tretia. je to sice s dabingom,ale prezit sa to hadam bude dat.


Obsah:
Proč Michael Scofield, mladý, vzdělaný, vysoce inteligentní a finančně zajištěný muž, přepadne banku? Proč při soudním jednání přistoupí na všechny podmínky a bez odvolání přijímá pětiletý trest ve vězení Fox River? Protože v tomto vězení čeká na popravu jeho bratr Lincoln Burrows. Michael věří v jeho nevinu a tak s dokonale promyšleným plánem útěku přichází, aby jej zachránil. Ve vězení se však věci nemají úplně tak, jak si představoval a tak musí krom všudypřítomnosti bachařů věnovat pozornost i zvídavému postoji některých spoluvězňů, kteří by rádi utekli též. Navíc se v nebezpečí ocitá i Lincolnova rodina, protože někdo vysoce postavený tahá za nitky a jeho poprava je pro něj velmi důležitá.

zdroj: csfd.cz

Clovek by si povedal, ze utekov z vazenia bolo uz vela, ale tomuto originalita nechyba! takze si pozrite pilotnu cast a mozno sa vam to zapaci. Podla mna velmi dobre spraveny serial, pre niektorych mozno uplna sracka..

trailer: http://www.joj.sk/uputavky/2007/04/1-045403-0001.wm v

viac info radsej neposkytnem, pretoze spoiler sa moze objavit vsade:-):beer:

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny