Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP Jornada 720 - handheld PC - nelze spustit

Do handheldov sa nevyznam ale v principe suhlas s tym co bolo napisane.
Neviem naco je tam ten 3. kontakt. Na SMBus (I2C) je jeden drat malo, takze to bude asi len nejaka kontrola bud teploty (termistor) alebo asi nejaka analogova blbost.

Preco ti kleslo napatie na zdrojoch netusim, ale tie zdroje su asi dost na h****
Zdroje ma davat na vystup napatie presne take ako im nastavis, v pripade prekrocenia max. prudu ma vypnut tak to robia labor.zdroje (ci je zdroj impulzny je v zaklade jedno).
Poriadne by som skontroloval ze ci tam davas tych 12V spravnou polaritou :x:. Inac suhlas s tym co bolo uz napisane v diskusii vyssie, viac k tomu napisat neviem.

P.S. este k tym zdrojom - ake zdroje si pouzil? Na zdroj k PC (ATX) by som zapojil aj nejaku zataz, aspon HDD apod. (edit: jo HDD nejaky poriadne stary aby nevadilo ked ho tymi pokusmi s 12V odfajcis :)) alebo nejaku inu zataz, 10W odpor 5ohm, na 5V na zem a najlepsie asi aj na 3.3V na zem), a samozrejme ATX zdroj treba zapnut (spojit zeleny a cierny).

P.S.2. ako vies ze sa tam pripaja 12V a polaritu? Je to tam napisane? Nie je tam napisany max. prud ktory to zere? (nabijacia elektronika baterky moze brat impulzne ak niekolko amperov, takze tie zdroje sa ti mozno peridodicky vypinali - prudova ochrana). Merakom meras samozrejme len priemerny prud ale kludne to "300mA" mozu byt 3A impulzy ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny