Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vypnuti zvukove karty

1. nepises o aku zvukovku ide: jeonboard? v PCI slote? aka? mas nainstalovane drivere? skusil si ich preinstalovat? V Device manageri nemas detekovane nezname zariadenie? skus upresnit...pri tak malo informaciach dostanes len mrzute odpovede a nie konstruktivne rady. :-)

No mozes skusit reset tej karty takto (neviem ci sa skutocne "resetne"): V Device Manageri pravym klikom na zvukovu das Disable, pockas, kym ti ikonku preskrtne cervene "X", potom znova pravy klik a Enable. Teoreticky by sa mali unloadnut a znova loadnut ovladace.
este mozes vyskusat tretiu volbu Aktualizaciu driverov, pricom do CDromky pichni CD s ovladacmi k zakladnej doske (ak ide o onboard zvukovku) alebo CD co si dostal k zvukovke (ak je v PCI slote, ci USB).

este maly tip: Nemas instalovany nejaky SW na priestorovy zvuk alebo speci mixer k tej zvukovke? (typicky pri 5.1 a 7.1 zvukovkach :-D). Mne to robilo v jednej hre cudne echo a bolo to prave tym Mixerom od zvukovky (prestavoval mi priestorovy zvuk z Default na Echo). Skus sa kuknut, ked sa ti pose*e zvuk do tohto panela, ci su vsetky nastavenia OK, alebo ho pred hranim skus vypnut.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny