Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tiskarna pro takove to domací občasne tisknutí

taky žiju v tom, že startovní toner v tiskárně bývá pro 500 stran, nový toner za plnou cenu pak asi 2000 nebo víc stran, ale to je detail.
Jasně tohle ale dělají všichni výrobci, nehledě na to, jestli je to inkoust nebo toner. Mě spíše udivuje to, že mnoho lidí i dnes se raději bude trápit s inkoustem a žije představou, že č/b laser je finačně extrémně náročná záležitost. Už mě ale nepřekvapuje, když přijdou vrstevnící našich holek a vidí, jak laserová tiskárna tiskne třeba x stránkový dokument rychle a ostře všechny detaily, jako by viděli nějaké UFO :-D Stejně tak můj kamarád, furt inkoust, než zjistil, jak levný a bezproblémový je laser. Prostě většina uživatelů, když si pořizuje tiskárnu, automaticky sáhne po inkoustu. Ale když si vybírají nějaký krám typu mobil, jsou schopni projít hordy recenzí a u tiskárny, kde se jim tisk může velmi prodražit vybírají pouze podle ceny a co to všechno má za přídavné funkce :-) Na občasný barevný tisk, ale určitě nějakou inkoustovku, nicméně drtivá většina lidí tiskne právě na inkoustu hlavně text. Ale nemá smysl to řešit, inkoust je prostě nejdražší tisk i vzhledem ke kvalitě a odolnosti.
Jinak č/b HP mají i tu výhodu, že součásti toneru je i válec a není potřeba jej kupovat samostatně a ovladače tiskárny nezaserou celý systém, jako ty dnešní ovládací molochy. Dobrá zpráva je i to, že HP i pro své starší kvalitní laserovky aktualizuje ovladače, čili není problém je používat i pod Win8 ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny