Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GPS pro mobil bez předplaceného internetu

Navigace z místa A do místa B je určitě výborná věc a pokud se člověk neživí tím, že řídí 12 hodin denně, pak smartphone naprosto vyhoví.
Nicméně aby člověk opravdu využil naplno možností, které nabízí, je vhodné mít alespoň nějaké online připojení i během jízdy. Pak si můžeš u placené aplikace za směšný obolus dokoupit aktuální dopravní informace, které pomohou v hledání optimální trasy.
Ještě lépe je začít používat nějakou navigaci komplet zdarma, která sice není offline, ale má natolik zanedbatelné nároky na přenos, že i s vyčerpaným FUPem bez potíží funguje. Např. Waze. Výhodou těchto online navigací je mj. i to, že např. nové silnice ti jsou nabízeny pro cestování prakticky od toho dne, kdy jsou pro veřejnost otevřeny. To u offline navigací zhusta není možné a musíš si počkat na mapový update.
Takže já jednoznačně doporučuji online navigaci, kdy si stačí u operátora za pár šušňů aktivovat nějaký datový balíček a máš rázem navigaci, která předčí i řadu specializovaných jednoúčelových navigací (protože zdaleka ne každá umí umí přijímat tyto informace).
Osobně mám v mobilu jako záložní řešení Sygic, ale primárně jezdím s Waze. Nutno říct, že za poslední dva roky jsem ten Sygic pouštět nemusel...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny