Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GPS pro mobil bez předplaceného internetu

Když už vůbec nic jiného, pak třeba to, že navigace vydrží na baterku asi tak osmkrát tolik, co telefon. (Ovšem pochopitelně i mezi navigacemi jsou sračky) Lepší navigace jedou na tužkovky a s šesti baterkami dojedeš klidně až na Ural. Pochopitelně to pak ale nesmí být taková ta rádobynavigace na tisícovku.

Jasně - teď mi napíšete, že přece mám zapalovač - jenže v tom mám kameru.

Ještě bych vyzdvyhnul stabilitu. Vy mi sice budete tvrdit, že ne, ale já ještě neviděl telefon, kterému by ta navigace šlapala naprosto vždy, naprosto všude. Furt něco nefunguje, zlobí, padá...

Mapy - nevím jak u autonavigací, ale turistické mapy jsou poněkud ZÁSADNĚ na jiné úrovni. Pokud už s navigací někam jdu, drží se zásadně líp, než telefon (tady opět záleží na modelu, což ovšem u telefonu taky...), lepší (a dělané do terénu) jsou vodotěsné atd.

Mobilní navigace se mi svou nepoužitelností v terénu natolik znusila, že jsem to nezkoušel, ale umí třeba vyexportovat trasu, různě je sčítat, počítat spotřebu, navádět mě po ujeté trase zpátky, má vyznačené mýtné brány, placené úseky dálnice, pumpy, turistické zajímavosti atd.?

(Já si například jedu na výlet, přepnínám si profily a po doražení domů vidím, že jsem
12km ušel
37km ujel na kole
275km ujel autem
)

Jistě, tazatel si navigaci kupovat nebude, dotaz zněl na offline aplikaci a na cestu do Kauflandu mu mobil asi bude stačit.
Myšlenka, že mobil vyjde na stejno s normální navigací značí, že jste navigaci ještě asi nikdy OPRAVDU nepotřebovali.
Jo, můžu jezdit jenom na krátké trasy, chodit jenom po turistických trasách... Ale já mám rád svobodu a jistotu, což mi telefon neposkytne. (S telefonem bych jel, jenom kdybych měl v kufru ještě rezervní papírovou mapu)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny