Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupe OS

Moje slova. Před vánoci mi odešel notebook a tak jsem kupoval nový a na ten už bohužel WinXP nešly ani kdybych se rozkrájel. Tak jsem rovnou šáhnul po tom nejnovějším (Win 8.1) s tím, že když už si musím zvykat na nový systém, tak ať vydrží co nejdéle.

Byla ve mě neuvěřitelně malá dušička, že se v tom nevyznám, půlka programů mi tam nepoběží, atd. Chtělo to cca půl hoďky nastavování systému s kolegou a vzhledově rázem vypadají podobně jako xp úplně vypnuté metro, skáče se rovnou na plochu).
Z režimu hibernace mi nastartují do 5 vteřin, fungují mi v nich i tak staré hry, které jsem na win xp nerozeběhl (dungeon keeper 2, warcraft 2, apod.) plus i všechny staré "custom" programy, např. gcstar na spravování sbírky známek.
Celá instalace proběhla sama. Žádné pošahané stahování ovladačů ze stránek výrobce notebooku. Jediné, co se samo nenainstalovalo byl nějaký bus controller čtečky pamět. karet, který jsem musel doinstalovat ručně.
Nastavení sítě, sdílení, práce se soubory, atd. vše intuitivní a velmi rychlé.

Zatím jsem za cca 3/4 roku nenarazil na jediný problém, který bych musel řešit. A to jsem k tomuto systému zezačátku přistupoval velmi, opravdu velmi skepticky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny