Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jack si po připájení dělá co chce, jednou sluchátka hrají podruhý ne může bejt vadnej?

Zdravím koupil jsem jack 3,5 k sluchátkům původní se ukroutil s tak jsem koupil náhradní naletoval jsem ,ale po zasunutí do mp3/mobilu hraje buďto jedna strana nebo vůbec a pak zase třeba obě a to v závislosti jak s jackem otáčím dokola nevíte čím by to mohlo bejt,špatnej jack?Naletovaný to je správně.

Předmět Autor Datum
Na konektorech nema cenu setrit. Delal jsem si kratky prodluzovacky do auta jack-jack a bylo to to s…
greyhound 24.09.2014 11:46
greyhound
To mi taky dělalo.Jde o to že levnější Jacky jsou ve skutečnosti menší než ty dražší,a to pro to že…
Fofix 24.09.2014 12:57
Fofix
No tak dík za odpovědi zkusim hold koupit jinej, nevím jestli je tenčí jde tam zasunout dost ztuha j…
sambilionk 24.09.2014 14:28
sambilionk
Bude spíš šišatej, než tenčí. poslední
Zarniwúp 24.09.2014 16:37
Zarniwúp

To mi taky dělalo.Jde o to že levnější Jacky jsou ve skutečnosti menší než ty dražší,a to pro to že ty dražší jsou udělány pořádně,a ty levnější to jsou kazy.Tím padem jak otáčiš tak se někdy dotkněš l/p kanálu a hraje ti to.Muže být i zlomeny kabel,který se při otáčení kroutí,a někdy se v tom zlomu spoji.Jestli jsi si jistý že to kabelem neni,tak to bude Jack,nebo máš zničený vstup do MP3/mobilu.Ale jestli ti tam hraji jine sluchatka tak je to Jack.

No tak dík za odpovědi zkusim hold koupit jinej, nevím jestli je tenčí jde tam zasunout dost ztuha jinak samozřejmě jiný sluchátka jsou v tom konektoru Ok a kabel taky v pořádku ,defakto chytnu konektor a otáčím MP3 a podle toho to reaguje jinak napájený to je taky Ok to by nehrálo vůbec.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru