Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno IE7 - ikony v panelu odkazy se samovolně mění

Ahoj, můžete mi prosím poradit?
Dnes jsem si stáhla oficiální IE7 z webu MS, nabízeno přes automatický update. Z dosud používaného Maxthonu i z IE6 jsem zvyklá na panel Odkazů roztažený přes celou šíři obrazovky a na něm ikonky nejpoužívanějších webů. Abych ty ikonky snadno rozpoznala, mívala jsem vždy nadefinovánu vlastní ikonky - pro každý web jinou.

V IE7 lze defaultní ikonky též změnit na vlastní - jenže když na tu stránku kliknu, tak se do panelu odkazů sama od sebe načte původní default ikona, takže ta mnou změněná se jaksi zapomene :-( Což mi vadí, protože pak mám v panelu odkazů řadu stejných ikon - a já jsem byla zvyklá na různé ikony pro různé weby. Můžete mi někdo poradit, co s tím? Dá se to spravit nějakou utilitkou? Nebo je to zatím neopravená chybička IE7?
Není to důležité, ale potěšilo by mě to ;-)

WinXP pro SP2 orig.verze + všechny update, breberky snad žádné ;-)

Edit 2007-02-01 17:31
Kašlu na to, zlobí to pořád. IE7 si v pc nechávám, ale stáhla jsem si nejnovější verzi Maxthonu a budu i nadále surfovat v Maxthonu, nikoliv v IE7. Zvyk je železná košile a Maxthon nezlobí ;-)


Edit 2007-02-03 - Maxthon je skvělý a vyřešil můj problém s IE7. Psala jsem o tom tady http://pc.poradna.net/question/view/96978-internet- explorer-7-nastaveni-vzhledu#re-97737
Takže ačkoliv je tento dotaz stále bez odpovědi, označuju ho jako vyřešený, protože mě už netrápí.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny