Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem řadič...nebo co.?!...

Caw lidi:-),v pcs de docela vyznam,no ale teď se mě jedna kamarádka zeptala:jestly neumým nainstalovta řadič E1394,prý má nějak ovlivnit přenos dat z dig.kamery...přes USB...No tak jsem brouzdal ale tenhle řadič je všem neznámý...:-(]:( tag newím...Poraďte borci please!!!!Nejlíp na ICQ:434077390 předem all thanks :x:;-):-)

Předmět Autor Datum
::)::)::)::)::)::)::)::)jak se ::)::)::)::)::)::)::)::) ti to ::)::)::)::)::) čte ::)::)::)::) hejhu…
touchwood 02.02.2007 16:23
touchwood
touché a češtin být jeho kobylek poslední
čumil 02.02.2007 19:49
čumil
Patrně jde o IEEE 1394 - řadič standardu FireWire. Tedy ne USB...
Kurt 02.02.2007 16:24
Kurt
neradíme na mail ani ICQ. "E1394" neexistuje. Ve spojení s kamerami existuje pojem FireWire (též i-L…
touchwood 02.02.2007 16:26
touchwood
I pokud pominu tvou "hnědočeštinu", za kterou bys patřil přibít za koule do průvanu (nojo, woepyčo,…
ApoCalypse 02.02.2007 16:37
ApoCalypse
Ak tam ma nieco strcene cez USB tak potrebuje ovladace pre to zariadenie ktore strcila cez USB, k to…
MM.. 02.02.2007 17:58
MM..

I pokud pominu tvou "hnědočeštinu", za kterou bys patřil přibít za koule do průvanu (nojo, woepyčo, hlavně že sem dýdžej), tak se v "pcs" nejspíš vyznáš jak tvaroh ve švýcarských hodinkách.
Takto popsaný řadič je vskutku neznámý, dosud ještě neobjevený a revolučně převratný vynález, který se už tajně zkouší na základně v Oblasti 51. Microsoftem digitálně podepsané ovladače chystá samotná NSA ve spolupráci s českým O2 a přes celé toto zařízení se buď páska z DV kazety, miniDVD či harddisk rovnou fyzicky přemístí do harddisku v PC. Přebytečný materiál potom bude vyplivnut synchronizovaně a rovnoměrně přes všechny USB porty patřičného počítače.
Pokud by se náhodou jednalo o starší, již existující variantu IEEE 1394, známou též jako iLink nebo FireWire, tak ta je o přesuny fyzických médií ochuzena, rovněž neprodukuje žádné odpadní materiály přes USB, slouží, bohužel, jen k softwarovému přenosu digitálního videa z kamery do PC...

Ak tam ma nieco strcene cez USB tak potrebuje ovladace pre to zariadenie ktore strcila cez USB, k tomu je potrebne poznat vyrobcu a typ toho co do USB strcila a potom si ovladace najdes na strankach vyrobcu.

Ak pripaja priamo kameru k firewire, tak k tomu potrebuje program ktory bude komunikovat s kamerou, tusim by mal stacit nejaky strihovy program, mohol by byt dodany aj s kamerou na nejakom CD apod. Ak ma firewire port integrovany v PC na motherboarde tak samozrejme predpoklada sa mat nainstalovane ovladace k motherboardu, ak ma firewire kartu v PCI apod tak predpokladaju sa nainstalovane ovladace k tej karte, su na dodanom CD s kartou alebo na strankach vyrobcu tej karty.

Nabuduce skus pisat pismena ktore do slov patria, aby sa to dalo aj citat.

P.S. Firewire (1394) nema s USB absolutne nic spolocne, takze nech si najprv ujasni, ze ci nieco strka do konktora USB, alebo do konektora firewire, konektory to ma tiez odlisne takze by to snad nemal byt problem rozpoznat ani pre ludi co sa vyznaju len v "pcs" a nie v PC :-).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru