Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako vlastne funguje licencia OFFICE?

Mam 2 licencie Office 2003 - Basics s Wordom, Excelom a Outlookom a Smal Business s Excelom, Wordom, Powerpointom a Outlookom.
Basic verziu mam nainstalovanu na jednom PC, ale potrebujem na danom PC aj Powerpoint. Zaroven som prave kupil ine PC a k nemu aj verziu Small business kde je aj Powerpoint. Tuto verziu som na nove Pc nainstaloval - ale bez powerpointu, ktory som chcel dat na to PC, kde ju potrebujem. Na PC kde je ale Basic verzia ten powerpoint nemozem doinstalovat pretoze odo mna pyta seriove cislo a ked ho zadam tak vyhodi ze nie je validne (ono sice validne je, ale nie ku verzii, ktora je na danom PC ale k verzii ktora ma v sebe Powerpoint).

Ako vyriesit danu situaciu, musim na oboch PC Office odinstalovat a nainstalovat este raz tak ze tam kde chcem mat powerpoint dam to s powerpointom, alebo to viem riesit aj nejak doinstalaciou. A mozem vobec uz raz nainstalovany office nainstalovat na uplne ine PC, nebude vykrikovat ze sa nezhoduje HW konfiguracia a nebudem ho musiet aktivovat telefonicky (obe verzie uz nainstalovane su aktivovane cez internet).

Vdaka za kazdu odpoved

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Duri, nechápej to prosím špatně, ale určitě potřebuješ PowerPoint z MS Office? Nestačil by ti kanc.…
Pavel 02.02.2007 19:14
Pavel
Pavel sorry, ale toto je uplny OT, uz mi zacinas pripominat tych otravnych linuxakov zo zive a inych…
IgorK 02.02.2007 22:22
IgorK
Tak zrovínka tentokrát jsem se fakt snažil pomoct. Otázku jsem formuloval slušně a jen jsem se ujist… poslední
Pavel 02.02.2007 22:52
Pavel

Tak zrovínka tentokrát jsem se fakt snažil pomoct. Otázku jsem formuloval slušně a jen jsem se ujistil. Taky jsem si všiml, že šlo o non-BFU dotaz. Ve svým okolí pořád narážím na lidi, co si myslí že existuje jen MS a ničemu jinýmu nedají šanci.

Protože ten jeho problém se mi zdá docela složitej (OEM verze), nabídl jsem toto řešení.

Pavel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru