Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako vlastne funguje licencia OFFICE?

Mam 2 licencie Office 2003 - Basics s Wordom, Excelom a Outlookom a Smal Business s Excelom, Wordom, Powerpointom a Outlookom.
Basic verziu mam nainstalovanu na jednom PC, ale potrebujem na danom PC aj Powerpoint. Zaroven som prave kupil ine PC a k nemu aj verziu Small business kde je aj Powerpoint. Tuto verziu som na nove Pc nainstaloval - ale bez powerpointu, ktory som chcel dat na to PC, kde ju potrebujem. Na PC kde je ale Basic verzia ten powerpoint nemozem doinstalovat pretoze odo mna pyta seriove cislo a ked ho zadam tak vyhodi ze nie je validne (ono sice validne je, ale nie ku verzii, ktora je na danom PC ale k verzii ktora ma v sebe Powerpoint).

Ako vyriesit danu situaciu, musim na oboch PC Office odinstalovat a nainstalovat este raz tak ze tam kde chcem mat powerpoint dam to s powerpointom, alebo to viem riesit aj nejak doinstalaciou. A mozem vobec uz raz nainstalovany office nainstalovat na uplne ine PC, nebude vykrikovat ze sa nezhoduje HW konfiguracia a nebudem ho musiet aktivovat telefonicky (obe verzie uz nainstalovane su aktivovane cez internet).

Vdaka za kazdu odpoved

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny