Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SONY Xperia P LT22i - Jak poznám, že úspěšně proběhl ROOT?

Manželčin mobil stále zlobí - je využíván především na videokonferenci s dcerou žijící v cizině prostřednictvím free programů WeChat nebo Skype. Projevuje se to tak, že buď rovnou odmítá vytáčet, nebo provede spojení, ale nefunguje kamera, případně po chvilce zčerná displej úplně a přestane komunikovat - vzpamatuje se až po cca půl hodině. Občas hned po spuštení WeChat napíše, že má problém s kamerou, Skype teď odmítá dělat cokoliv, jakmile začnu volat, zčerná displej a nereaguje.
Taky se často stávalo, že vypadlo spojení se sítí, takže se jí nikdo nedovolal - to se snad spravilo, když jsem uvedl mobil do továrního nastavení. Momentálně, když chci provést spojení přes WeChat, tak se to jednou povedlo a pak dalších 10 pokusů nic - černý displej a po chvíli Aplikace WeChat nereaguje, chcete ji ukončit?

Protože mi více lidí tvrdilo, že problém může být SW charakteru (viz vyřešené vypadávání sítě), chtěl jsem přeinstalovat Android. Protože servis mám daleko, nechal jsem se ukolébat informací na tomto webu, že se nemusím ničeho obávat a zkusil ROOT. Vše zdá se proběhlo dle popisu, včetně automatického restartu mobilu, ale nějak nevím, jak poznám, že to je ROOTnuté (nebo-li přeinstalované). Na rozdíl od uvedení do "továrního nastavení" vše zůstalo jak bylo - aplikace, účty a tak... V informacích o mobilu je pořád stejné číslo sestavení. Tak mám pocit, že se ROOT nepodařil, protože programy (WeChat, Skype) nefungují stejně jako předtím. Jediná podivnost, co jsem zaregistroval na displeji mobilu (bohužel to tam bylo jen okamžik) bylo jakési okénko s informací, že nemůže něco zapsat na FLASH paměť (nestihl jsem to ani pořádně přečíst).

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny