Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sestava na CPU performance

no a to je přesně to, o čem jsem mluvil. Tady stačí koupit konverzní kartu (protože se jedná o běžný h.264 kodek)za nějakých 5 tisíc Kč a konvertovat přímo v ní (nebo pomocí enkodéru v CPU/GPU)

Takže možnosti:

1. použít SW na ekódování, který umí použít VCE (AMD), QuickSync (Intel) nebo PureView (nVidia). Pro ffmpeg a AMD by mělo fungovat použití DXVA2: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=170793 . Samozřejmě by neměl být problém použít jiný nástroj, vím o PowerDirectoru 7 , který konverzi umí přes GPGPU. Obecně ale zrovna např. AMD má na toto určený specifický obvod s názvem VCE : http://en.wikipedia.org/wiki/Video_Codec_Engine (karta s VCE2.0, takže ideální je nějaké APU nebo Radeon 260)

více zde: http://developer.amd.com/community/blog/2014/02/19 /introducing-video-coding-engine-vce/

2. koupit specifickou zachytávací kartu, do které stačí zdrojový videosoubor jednoduše celoobrazovkovově "přehrát" (případně rovnou propojit se zdrojem, pokud to lze), z těch dostupných např. http://gamerzone.avermedia.com/cz/game_capture/liv e_gamer_hd_lite a která opětovně vytvoří někde na disku v PC enkódovaný soubor.

Co se programátora týká, ten jen použije jiné volání externího programu. V tom nevidím až tak velký problém.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny