Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Júúj potreboval by som radu či som si dobre zoskladal :) PC zostavu

Serverovy procesor do desktopu? No ked myslis.
Do hernej zostavy staci i5, sa som prednedavnom robil herny pc a siahol po najslabsej i5, pretoze az take ultra rozdiely medzi nimi nie su. Okrem toho na hranie je aj tak dolezitejsia grafika, samotny procesor bude robit minimum.
Doska je ok, MSI na mna nejako asi posobi marketingom, pretoze som i ch zacal pred par rokmi uprednostnovat pred Asusom a doteraz ziaden problem. Uvidime, ci ich durable kondiky budu naozaj durable aj dalsich par rokov.
Ramka je takmer jedno aku kupis, vykon to ovplyvni minimalne, Kingston davam vsade aj ja, pozor akurat na napatie (nehladal som ake su tebu vybrane, takze dufam, ze s tym "spravnym" napatim).
Grafika dajme tomu, ja som skor fanda AMD, takze za mna by som siel do R9 rady (ja som daval 280), znacky sa az tak nelisia, ale pocitovo mam dojem, ze MSI s radou Frozr su na tom co sa tyka hlucnosti trosicku lepsie. Ja som daval teraz Saphire a bol som prekvapeny...krabica oproti inym vyrobcom chudobna, ale vykon a hlucnost velmi potesujuca.
SSD je loteria, ale Samsung ma pomerne dobru povest. Je to riziko tak ci tak, takze ja som teraz robil dve masiny s menej slavnym, ale lacnejsim Kingstonom V300.
A co sa tyka zdroja, aj Corsair podlahol cenovej bitke a siahol parkrat po lacnych rieseniach a ma posramotenu povest. Nicmenej povedat, ze zdroj je sracka by som sa neodvazil.
Na skrinky som sa nikdy nehral a priznam sa, ze nerozumiem preco kopec ludi vraza peniaze do niecoho, co sa potom vala dalsie roky pod stolom a prasi sa na to. Samozrejme ak skladam pc je znackova skrinka lepsia, pretoze nema ulratenke plechy, na ktorych sa vzdy spolahlivo porezeme, prislusenstvo je viac ako dostatocne, dielenske spracovanie na urovni a diery licuju s komponentami. Ale to je tak asi vsetko z vyhod predrazenych znackovych rieseni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny