Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Júúj potreboval by som radu či som si dobre zoskladal :) PC zostavu

Zdravím túto komunitu, o ktorej som sa nedávno dozvedel, že tu celkom borci vraj sú čo vedia poradiť. Tak trochu som sa rozhodol silno investovať do svojej novej zostavy a potreboval by som radu ľudí čo sa viacej vyznajú. Ono dosť som si nechal už poradiť a čo to odsledoval ale schválne či som sa trafil. Takže začnem procesorom, tam mi niekto radil Intel, ale nie vraj predražené I-7 ale radšej Procesor Intel Xeon E3-1231 v3, výkonom vyzerá byť slabším, ale zase ak mi potiahne stream pri hraní hier a nebude robiť problémy budem silno rád :D doteraz som totiž fičal, resp. fičím na starom AMD Phenom II :D čiže ten skok bude poriadny. Potom som zašmachril po doske MSI H97 GAMING 3, mala skvelé hodnotenia super vyzerá a podporuje ramky čo chcem Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Blue Series. GPU idem po novinke MSI GTX 970 GAMING 4G. Čo sa HDD týka to si ponechávam staré, ale pridávam SSD na operačný systém Samsung 840 EVO Series Basic 120GB 7mm a pri zdroji som verný značke corsair, pretože ma za x rokov nesklamala a upujem hlavne kvôli grafike na Corsair CX600M.

Mám ale jednu veľkú dilemu, mám MIDI toweru a tak trochu som na vážkach či tam spracem danú zostavu hlavne čo sa týka dosky, doteraz som fičal na ASUS M5A87 ale tá je o kúsok užšia a mam tak 2 cm voľnosti takže asi by bolo lepšie zobrať full toweru napr. FRACTAL Define XL R2 Black Pearl ??? Ďakujem za názory ak sa objavia :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny