Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zavirovaný PC (?)

Dobrý den. Prosím o radu. Dnes jsem provedl pravidelnou kontrolu PC programy: Ad-Aware SE, Spyware Blaster, Spyware Terminator - u těchto programů bylo konečné vyhodnocení OK. Ale Spybot-Destroy 1.4 nalezl několik "breberek", které jsem "opravil". Pak jsem PC opětovně tímto programem opět skenoval, kdy mi bylo vypsáno: Gratulujeme. Nebyly nalezeny žádné špionážní programy, ale pod tímto bylo: 1.) Cache (109)- otevření odkazu - Cache (109)Internet Explorer (Ivan): Cache další: 2.) Cookie po otevření Cookie (8) Internet Explorer (Ivan): Cooke 3.) Log se třemi odkazy: 1.) - Activity:SchedLgU.Txt C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt, 2.) -
Shutdown: System32\wbem\logs\wbemess.log C:\WINDOWS\System32\wbem\logs\wbemess.log 3.) - Shutdown: System32\wbemlogs\wmiprow.log C:\WINDOWS\System32\wbem\logs\wmiprov.log
S uvedením, že tyto soubory nebyly opraveny a je nutné provést restart PC. Ale po restaru se situace pořád opakuje. Zde se ptám, je to problém? Děkuji.
P.S.: Ještě doplňuji přesné znění : Některé problémy nemohly být opraveny, důvodem může být jejich přítomnost v paměti. Toto může být opraveno po restartu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Prgram ti vypsal, ze nenasel zadne spionazni programy. OK, takze tam nejsou takove ktere dokaze naji… poslední
Jan Fiala 08.08.2007 07:42
Jan Fiala

Prgram ti vypsal, ze nenasel zadne spionazni programy. OK, takze tam nejsou takove ktere dokaze najit.
ak ti vypal soubory, do kterych se nemuze podivat, protoze jsou otevrene systemem nebo nejakym programem. LOG jsou obvykle normalni textove soubory, do kterych zaznamenava nejaka cinnost programu. Do tech se spyware neschova.

Jediny vir, o kterem vim, ze byl ukryt v textovem souboru byl tzv. albansky virus.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru