Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr chytrého telefonu na mnoho let - jaký OS s ohledem na budoucnost?

Naopak mi přijde, že táta zkouší víc aplikací, než já, když vidím, jak máma používá třeba Obchod na Windows 8.1, troufám si říct, že aplikace stahovat bude a bude chtít zkoušet, co všechno jde.
Píšu, že cenou nejsem omezen, v tu chvíli by se ale objevil někdo s doporučením na telefon za půl milionu, jak je tady dobrým zvykem, když někdo napíše, že peníze nehrají roli. Nejde o limit, ale o takové naťuknutí, co zhruba hledám.
Takže se nemám bát WP? Sám mám Lumii 520 jako druhý telefon, ale pohled "co bude za x let" neřeším, telefon dokopu k smrti za dva roky, Galaxy S4 je rok a 8 měsíců, telefon téměř před smrtí, půjde na reklamaci. Hardwarově v rozpadu, ale žije si jako v bavlnce, nemá ani škrábanec, nikdy neletěl na zem. Nedávno máma hledala německý slovník, který v telefonu ještě neměla. Obchod už zrušili, takže nemít jinou možnost instalace, skončil bych. Toho se bojím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny