Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr chytrého telefonu na mnoho let - jaký OS s ohledem na budoucnost?

Maminka je pokrokova, opravdu nechce nic vetsiho? Moje mamka naopak uz pod 4,5" nejde, chvili si zkusila Jiayu (4,5") nez zkapalo uplne a ted budeme kupovat Samsung Galaxy S3 Neo, nic mensiho uz nechce. My ale financne omezeny jsme a preci jenom mamka zase az tak data nevyuziva, tak je holt smirena s tim, ze tam nebude LTE. Taky chce aby to nejaky ten rok vydrzelo, ale s founu s LTE prichazel v uvahu jen Huawei Ascend G6-4G a ten se nelibil.

Pokud je tam zasadni pozadavek, ze neco mensiho, tak opravdu snad jedine Sony Xperia Z1 compact. Rekl bych, ze nic lepsiho nesezenes, ale proste, ze Sony ma vetsi procento poruchovosti je fakt, s tim nic nenadelas, ale smulu muzes mit u kazde znacky a narazit na vadny stroj.

Edit: S Windows Phone to bude uplne stejne jako s Windows Mobile, taky to zariznou a pak nepomuze ani to, ze aplikace jdou instalovat mimo markety, protoze zadny novejsi aplikace uz nikdo neudela.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny