Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze otevřít přístup na C:, vytváření účtů, úpravy v registrech atd.

Ahoj. Včera jsem na PC omylem zablokovala fce na PC. Jako např. Přístup na C:, vytváření nových účtů, úpravy v registrech atd. Zablokovala jsem to tímto způsobem: měnila jsem vlastnictví i s převodem kontejnerů, no jsem prostě blbka, ale jak to dát zpět? Když chci jít do místního disku c:, píše mi to toto: „c:\ není přístupný. Přístup byl odepřen.”. Nejde zadat obnova systému ani oprava „Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění.” Mám notebook Asus s nainstalovaným systémem Win8 64bit. Budu vděčná za každou odpověď..Děkuji..

edit: Nejdou vytvářet nové účty. Na kliknutí Přidat nebo odebrat nový účet Win nereaguje.. Registry nejdou spustit - háže to chybovou hlášku. Mě se stále nedařilo dostat se hned na internet, nebo do souborů, stále mi to házelo hlášku "neodpovídá" a to trvalo cca 20 sekund, než se něco otevřelo, prosím, prosím pomozte mi, předem děkuji amarelia

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny