Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přeinstalace os přes flash disk vs. reinstal windowsu (recovery)

Zdravím,
Rozhodl jsem se přeinstalovat OS Windows 7 který mám v notebooku asi 3 roky. No už je asi na čase :D. Nikdy předtím jsem to nedělal. Viceméně to ale zvládnu.,, Zajímá mě ale otázka: Jaký je rozdím mezi přeinstalování pc s Flash diskem nebo CD kde budu mít nahraný startovací windows a potom doinstaluju ovladače a nebo jsem se dočetl že jde reinstalovat windows složkou RECOVERY umistěnou někde na disku C. Můj notebook tuto funkci má. Chci to přeinstalovat tak že využiji toho licencniho kodu co je v papirech od noťasu.
Problém je že už při koupi noťasu se někdy jednou za 2dny(není to periodicky) načte windows zpomaleně, tzv. pokud zapnu nejakou složku začne se pomalu rozsvítávat složka a lehce se zadrhává její spusteni tak že není plynulé ale pěkně pomalé. I hry jsou zpomalené. Ale kdyz PC restartuji už se treba postesti a nacte se pc normálně(Všechno sviští o sto šest). Předem podotýkám že notebook je herní střela. Takže to urcite neníí slabým hardwarem. Napadlo mě že to buď bude tím že je v pc nejaka spatna soucastka uz od vyroby nebo byl nejak spatne nainstalovan OS. Ale nevím. Mozná to vyresí přeinstalace OS. Proto se ptám jestli ty dva typy preinstalování vyjdou nastejno? Chci totiz ten komp vyčisti uplne od vseho balastu a nejsem si jist zda-li bude volba reinstavloat to z toho disku C slozkou recovery úpllně dostačující ? Předem děkuji :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny