Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výběr webkamery

jo vybírat webkameru to je opruz tomu rozumím,
je třeba si vybrat kameru, aby fullHD 1080p fungovala skutečně v daném programu třeba Skype a Logitech C920, obecně může kamera s ostatními softy šlapat jen na 720p

vybrat jen to co skutečně umí zpracovat 1080p hardwarově, zrádné je snímkování, vidím někde uvádět u fullhd 60 snímků a pak v recenzích je jen 30, často je to marketingová lež (u kamer jde dvounásobný počet "snímků" lze vyrobit "falešně" prokládáním tj. interlaced)je třeba hledat pravdu v recenzích (60 snímků je běžné v režimu 720p), že skutečně jede ve fullhd minimálně na 30 full snímcích, najdou se kusy co jedou jen na 15 snímcích za sekundu, softwarově zpracovaný obraz atd.

kupoval jsem Logitech 9000 Pro (od prosinec 2008) a tu jsem podstoupil členům rodiny, teď mám C920 (od března 2013, koukám, že ceny jsou stále stejný asi kvůli intervenci ČNB).

dnes bych se na tyhle webkamery vyprdl a koupit třeba Mobius ActionCam, jde to taky připojit ke kompu (denní/noční záběry jsou více než dobré, cena kamery a jaké srandy s tím lze dělat více než dobrá)
http://www.youtube.com/watch?v=7wmIyD1fM4M

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny