Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s domácí sítí

ledni.brtnik:

takze jsem soubezne spusteni ftp a internetu vyresil - byla chyba ve firmware. nainstaloval jsem posledni FW a tohle funguje. muzu pouzivat oboji zaroven. co jsem ale nevyresil a nevim jak je, jak zapisovat na FTP server. to by prece melo jit. ikdyz se prihlasuji jako admin, mam prava read and write, tak se mi stejne nedari tam nakopirovat soubor. nenapada te, cim by to mohlo byt?

edit: tak jsem vyresil i ten zapis na FTP. stacilo zmenit manazera. jiny ftp klient to umi. jak total commander, tak i CORE FTP LE. jedine co je zadrhel, tak CORE FTP neumi zapisovat diakritiku, coz neni az takovej problem. TC umi i to.

co bych jeste rad vyresil, tak pristup z netu. ja vim, ze jsi psal, ze bych tam mel spoustu decek ze syrie a pod. ale kdyz bych to chtel mermomoci rozchodit, jak to udelat? jen zkusmo jsem v nastaveni FTP pristup outside of LAN, ale z netu se tam nedostanu. je neco, co muzu nastavit tak, abych to povolil?

ps: kdybych to rozchodil, tak me uklidnuje, ze jsem za routerem a pristup bude pres heslo. ukidnuje me to opravnene, nebo jsem naivni? nejsem az tak znaly, abych vedel jak se mi i tak muze nekdo do usb disku nabourat z venci.

diky!!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny