Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firefox se se*e do pdf souborů.

Diskuzi jsem si četl několikrát, bohužel nic z toho nepomáhá.
Zkoušel jsem:
- další uživatelský profil,
- v možnostech složky volbu "otevřít v programu" a zde nastavit Adobe (zde se opravdu nenachází volba "upřesnit", ae jen možnost "obnovit" = na Firefox html dokument. Dokonce jsem zkoušel i možnost nevolit nabízený Adobe, ale přímo "procházet" v Program Filles a teprve zde zvolit Adobe. Samozřejmě je zaškrtlá volba "k otevření souborů tohoto typu vždy použít vybraný program". Po zavření Možnosti složky - typy souborů a jejím znovuotevření je zde opět jako doporučený program k otevření Firefox.
- zkoušel jsem i cestu cestu C:\WINDOWS\Installer\{AC76BA86-7AD7-1029-7B44-AB00 00000001}, ale zde se adobe nebo jeho ikona vůbec nevyskytuje (= při volbě "Programy". Při volbě "Vše" se sice objeví i zmiňovaná ikona "PDFFile_8.ico", ale po jejím zvolení se pdf dokument neotevře, hodí to chybovou hlášku.
- ve Firefoxu mám v nastaveních zvoleno u dokumentů Adobe Acrobat "Použít Adobe Reader" (3 případy)
- volba "Kontrolovat", zda je Firefox výchozím webovým prohlížečem" v obecném nastavení FF se nedá změnit - je vyšedlá.
- zatím jsem neměl odvahu vyzkoušet polský návod s úpravou registrů.

Takže pokud víš, čím to je, mohl si to zde napsat (stačilo CTRL + C) - rada "prectes jeste jednou, tak je tu presne popsane jak to vyresit." je mi k prdu, když píšu, že jsem zkoušel asi všechny rady a nic z toho nepomohlo. Možná jsem blbě četl nebo něco přehlédl, takže ještě jednou prosím Redmarx N [195.113.132.xxx] - CTRCL+C, CTRL+V tojho správného postupu. Nebo i další zde diskutující nebo i autora prvotní otázky - problému ferokuldy, jestli se někdo s problémem vypořádal k úplné spokojenosti (= přestalo to nabízet Firefox HTML dokument). Nikdo zde totiž nepíše, zda některá z rad skutečně pomohla.
Díky moc za nápomoc, já sem pak napíšu, jak to pomohlo či nepomohlo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny