Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc se základní deskou a grafickou kartou

Dobře, až budu večer doma, tak spustím MemTest, každopádně mám možnost jít reklamovat RAMky od Zeppelinu a koupit si místo toho nové (myslíte si, že Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Blue Series je dobrá volba pro tu jinou RAMku?).

Ovladače jsem instaloval výhradně z dodávaných CD které jsem dostal v krabici k motherboardu (GIGABYTE - pro detaily viz můj první příspěvek) a ke grafické kartě (MSI N750Ti). Nejdříve jsem po instalaci windowsu nainstaloval drivery z prvního CD z krabice základovky se všema utilitama a pak drivery z CD v krabici s grafickou kartou. Poté jsem instaloval AVAST (nyní jsem již přeinstaloval na AVG kvůli potížím s modrou obrazovkou smrti), javu, flash atd..

Jaké jiné HDD mi tedy doporučíte v obdobné cenové kategorii místo toho Western Digital 1TB blue series? (Na SSD paměť kam bych nainstaloval Windows bohužel nemám dostatečné finance).

Také jsem zapomněl dodat informaci, že kromě HDD WD 1TB jsem zapojil do základové desky ještě druhé HDD Hitachi 250GB ze starého počítače, kde jsem používal windows home premium. Toto HDD mám ale zapojeno jako sekundární disk F:/ a využívám ho jen pro staré fotografie a dokumenty.

Díky za odpověď

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny