Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc se základní deskou a grafickou kartou

Pokud neukáže memtest chybu ihned, nech běžet více průchodů, ideálně přes noc. Někdy se chyba může projevit až při druhém-třetím průchodu.

Takže drivery OK, pouze sis mohl odoustit instalaci toho dalšího balastu (rozuměj utilit) k základovce. Většinou jde o nepřínosné prográmky, které užírají systémové prostředky a nacpou se do automatického spouštění hned po startu Windows. Buď je z toho automatického startu zruš (pomocí msconfig) nebo je rovnou odinstaluj.
AVG, Avast - to je všechno nastejno, zachytí jen viry, které dnes tvoří minimum nákazy. Nejlepší antivirus = používat mozek (tj. účet s omezenými právy, nestahovat cracky, neinstalovat haldu doplňků do prohlížečů atd.). Za sebe Ti spíše doporučuji MS Security Essentials (opravdu minimální brzdič výkonu) a pro jistotu pravidelně - třeba 1x za 2 měsíce - projet SuperAntiSpywarem či AdwCleanerem.

Pokud se ukáže, že je chyba v harddisku, vyměň jej kus za kus. Pravděpodobnost, že narazíš na vadný výrobek u jiné značky je +/- stejná, výstupní kontrolu dnes všichni výrobci nechávají na zákazníkovi (u všeho, nejenom u disků).

Ten druhý disk pro jistotu odpoj, ať víš na 100%, že ty problémy nezpůsobuje třeba on.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny