Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu jak správně zapojit RAM

Zdravím ,
Udělal jsem menší upgrade PC konkrétně navýšení operační paměti , ale přijde mi , že po této změně má Pc pomalejší reakce . ( stav pc byl v obojím případě čerstvě po reinstal win , takže obojí mělo stejné podmínky ). Chtěl bych se poradit jestli to nemám třeba ve špatném slotu nebo nějaký problém v nastavení . ( některé programy ukáží , že ta druha RAM je připojená a některé zase že je tam jenom 4GB RAM místo 8 )

Mám tuto : motherboard Asus M5A99X EVO R2.0 , CPU AMD FX-4100 4core Box ( 3.6 GHz , 12mb ) a RAM 4GB DDR3-1600 MHz Kingston HyperX Blu + 4GB DDR3-1866 MHz HyperX Fury red.

Motherboard by měla tyto frekvence podporovat a zapojené to mám ( ze 4 slotů ) tuto RAM 4GB DDR3-1600 MHz Kingston HyperX Blu ve druhém slotu a tuto 4GB DDR3-1866 MHz HyperX Fury red ve čtvrtém slotu . Podle návodu od základovky by to mělo být asi správně pro zapojení 2 RAM druhý slot je DIMM_A2 a 4 DIMM_B2 . Nebo je to blbost ?

případně jestli je potřeba zaslat nějaký podrobnější návod nebo něco aby jste mi mohli poradit napište co a já hned napíši .

Díky za čas a za případnou odpověď .

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny