Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké mám mít procesy v PC? Aneb prosím o pomoc s programy, procesy a obecně s chodem notebooku.

Odinstalovavas zbytocne veci ktore maju hodnotu. Napr. aj ten wireless asistatn moze byt utilita ktora velmi lahko umoznuje zapnut/vypnut Bluetoth apod (na to neni extra tlacitko) apod. Neviem co tam ma on, ale indikacne utility su dobra vec napr. aj na capslock apod alebo aj na to wifi (zmackne Fn+neco a vybehne informacia wifi on alebo wifi off, je to dobre na notebookoch na ktorych vyrobca usetril LED, resp. nahovno je k tomu LED, zbytocne by svietila). Bez utility ked mackas Fn+neco pre wifi tak nevies ci si ju zapol alebo ne, to iste capslock (neni LED) atd. na to je zas ina utilita, ak notebook nema capslock LED.

Odinstalvvaavate veci ktore v principe nic nespomaluju, maju par kB, aby si potom mal horsi stav jak predtym jaky to ma vyznam?
Vyznam ma odinstalovavanie HP toolov ktore nerobia vobc nic, len brzdia, typicky nejake zberace a hlasice problemov a podobne chujoviny, tie spomaluju jak svina. Neviem presne jak sa to vola u HP.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny