Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké mám mít procesy v PC? Aneb prosím o pomoc s programy, procesy a obecně s chodem notebooku.

Udělal jsem vše, co mi bylo řečeno, ale žádné zlepšení nevidím, dalo by se říci, že spíše naopak. Všech rad si velice vážím, ale teď si skoro myslím, že problém bude nakonec v něčem úplně jiném. Četl jsem si další diskuze na internetu a mám pocit, že jsem si funkci PC sám rozvrtal pomocí "užitečného" ccleaneru a naprosto "super-užitečného" AVG TuneUp PC (nebo tak nějak). Zatím se tedy nejvíce přikláním k obnově nastavení PC do stavu, kdy jsem si jej koupil. Ptám se asi hloupě, ale netajím se tím, že PC prostě nerozumím a ani se netajím tím, že jsem v marné důvěře k určitým prográmkům vesele "optimalizoval" systém pomocí výše zmíněných pomocníků.
Ptám se tedy, ta obnova mi odstraní veškerá data v PC, veškeré programy, které jsem nainstaloval a opět nainstaluje všechny programy, které jsem odstranil/odinstaloval? Je to něco jako přeinstalování Windows? Vyrovná se to tomu (v rámci znovu-omládnutí notebooku), nebo je to dokonce lepší? Zachrání to skutečně PC od všech neplech, které jsem během té doby napáchal? Jak přesně bych to měl udělat, aby mě to tedy fungovalo co nejlépe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny